Powered By Blogger
"Eu nu ma caiesc, c-am adunat in suflet si noroi..."

sâmbătă, 27 martie 2010

So many people...so little time to kill them all...

...din ce in ce mai rau... lumea o ia razna din ce in ce mai rau. Generatiile astea "PRO", "Hamburger", "McDonalds" si ce denumiri mai au, cu varsta cuprinsa intre 15-19 ani is catastrofaleee...incredibil de proaste, inculte, mediocre, penibile, vulgare.. si 'complimentele' pot continua. Situatia este deplorabila...si culmea e ca, luminita de la capatul tunelului nu se prea vede. E cam in ceata.... Totusi...sa ne pastram optimismul; vin alte generatii mai proaste, in caz ca exista mai proaste de asa. Asa sunt de indobitociti adolescentii din ziua de azi, de te sperie. Sa le compari cu animalele..nu prea merge ca animalele is mai 'domni' ca ei.

..Spre exemplu...la un "Bal al liceelor" din onorabilul oras Lugoj, a tunat si i a adunat pe toti: pe toti pierde vara, la un loc... Ceea ce am vazut ca ne caracterizeaza pe noi ca popor si implicit ca cetateni ai acestei regiuni (cazul in cauza Banat-Lugoj) sunt 2 lucruri: tiganimea si dansurile din buric.Participantii care trebuiau sa isi realizeze probele n-au stiut nimic altceva in afara de a face scenete cu rrromi, dansuri cu rrrromi, pe melodii de-ale rrrrromilor evident. NU ca as fi rasista, da totusi..in afara de acesti indivizi alte subiecte nu mai sunt? ...foarte originali tinerii de azi, n am ce zice. Urmatoarea chestiunea...dansul oriental:))) stai sa rad, dansu din buric-din sunci si din caltabosi, atata stiu fetele, cu cat is mai despuiate si cu cat isi scutura tot ce detin de la mama natura, au succesul asigurat (macar de aratau bine..nu top model, dar macar daca erau cat d cat dragute. Dar cand vi si iti scuturi toate kilele pe scena si mai arati si ca o balena esuata..deja e dizgratios). Dar ce sa faca si ele altceva? sa recite o poezie? sa cante la pian sau sa-si etaleze vre-un alt talent? Pe cine sa intereseze asa ceva?...intr o sala de vreo 300 de oameni...90% erau mai rau ca la circ. Imbracati ca niste sorcove, cu vocabularul bogat in neologisme gen 'plm', 'sms' (nu sms=mesaj, ci sa ma..:)) )chestii de gen, la care se adauga un comportament de mahala..se credeau zmei toti. Ca special guest a venit, Grasu XXL:))..o comedie de om, care ''cica canta", este muzician... daca si ala e cantaret...putem emigra toti in Vietnam. Evident la aparitia hippie hoparului (vorba unui respectat profesor de fizica), toata sala a fost in extaz, toata lumea urlaaaa, era in picioare, cantau odata cu el..pardon, recitau o data cu el , ca ala sigur nu stie sa cante si toata lumea fericita. Dupa acest minunat spectacol cu care mi am pierdut 2 ore si ceva din viata, sigurul lucru bun fiind scopul umanitar (de care evident foarte putini au stiut), cireada a plecat unde altundeva decat in circoteca, sa mai faca schimb de-o transpiratie unii cu altii, sa mai bea cate o vodka, sa mai traga ceva pe nas, sa se mai imperecheze ca doar a venit sezonu etc etc..

Mai are rost sa ne intrebam de ce suntem periferia Europei (si nu numai), de ce toti ne arata cu degetu in lume, de ce toti ne evita ca tara si ca natie?..pentru ca astia suntem noi. Asta produce poporul roman si asta se vinde. Stiam ca poporul s-a prostit cu televizorul..dar chiar in halu asta?

Niciun comentariu: